+382 20 872 764 Mahala bb, 81304 Podgorica, MontenegroPreuzmite PDF katalog

SCHÜCO – Fasadni Sistemi i Bravarski Profili


schuco1 “Fab Live” sa zadovoljstvom predstavlja, po prvi put na tržištu Crne Gore, svjetskog lidera u proizvodnji aluminijumskih staklenih fasada, austrijsku korporaciju “AlucÖnigstahl” u čijoj ponudi se nalaze SCHÜCO fasadni sistemi i bravarski profili.

Specifičnost SCHÜCO fasadnih sistema ogleda se u njihovoj sposobnosti da ispune brojne zahtjeve iz oblasti statike, dizajna kao i po pitanju funkcionalnosti. Kompatibilni su sa ostalim Schüco sistemima, pa se u njih mogu ugraditi pokretni djelovi (prozori, vrata). Esencijalni element o kom posebno treba voditi računa je staklo, koje mora ispunjavati zahtjeve u vezi sa sigurnošću i toplotom, kao i dihtovanjem koje treba biti izvedeno besprekorno i od najkvalitetnijih materijala.

SCHÜCO fasadni sistemi odlikuju se izuzetnim termoizolacionim svojstvima kao i ekonomičnošću i vrhunskim kvalitetom.

schuco-logo

Modularna konstrukcija sadrži sljedeće komponente:

  • strukturni modul
  • funkcionalni modul
  • modul dizajna

Ovi sistemi garantuju vrhunsku pouzdanost projektovanja i izrade, a takođe i veliku fleksibilnost kada je dizajn u pitanju, pa su u prilici da ispune i najkompleksnije strukturalne zahtjeve.

fw50

Schüco fasade FW 50+ su fasadni sistemi vrhunskih mogućnosti. Pogodne su za sve klimatske oblasti i predstavljaju idealno rješenje za efikasnu i pouzdanu izgradnju fasada. Što se tiče dizajna, mogućnosti su brojne. Moguće ih je koristiti i kao protivpožarne fasade. Unutar same fasade, nalaze se električni kablovi koji su skriveni, ali im se po potrebi može nesmetano pristupiti. Njihova kompatibilnost sa mnogim drugim Schüco sistemima svrstava ih u sam vrh najprodavanijih fasadnih sistema u Evropi.

aws65

Schüco AWS 65 predstavljaju sisteme za prozore, koji su našli široku primjenu kod raznih vrsta konstrukcija. Kompatibilni su sa ostalim Schüco sistemima. Schüco AWS 65 prozorski sistemi su našli primjenu kako kod stambenih objekata, tako i kod izrade visoko zahtjevnih statičkih elemenata. Posjeduju izuzetna izolaciona svojstva sa ugradbenom dubinom od 65 mm. Odlikuju se modernim i luksuznim dizajnom, a dostupni su u nijansama svih boja iz RAL-ove palete, kao i u špricanim bojama i raznim imitacijama drveta. Zahvaljujući Schüco okovima ovi sistemi podržavaju krila velikih dimenzija. Izrazita postojanost boje i glatke površine čine njihovo održavanje veoma lakim.

ads65

Schüco ADS 65 sistemi za vrata predstavljaju ekonomično rješenje veoma dobrih termo-izolacionih svojstava. Njihova primjena je široka, a mogu se integrisati sa sigurnosnim sistemom zgrada. Ugradnjom ovih sistema postižu se uštede električne energije i stvara osjećaj sigurnosti i komfora. Schüco ADS 65 je sistem profila za vrata sa prekinutim termičkim mostom, osnovne dubine 65mm, različitih dizajnerskih rješenja. Postoji više mogućnosti kada je sistem otvaranja u pitanju – zaokretno jednokrilno i dvokrilno, kao i mimokretno otvaranje.

ass50

Schüco ASS 50 je termoizolacioni podizno-klizni sistem sa velikim izborom vrata i uskim okvirom. Osnovna dubina otvora okvira ovih profila iznosi 50mm. Debljina stakla iznosi od 8mm do 32mm. Dizajn ovih sistema je raznovrstan, a mogu se naći u različitim bojama sa unutrašnje i spoljašnje strane. Posjeduju izvanrednu zvučnu izolaciju kao i vodonepropusnost. Takođe se preporucuje za sve varijante unutrasnjih prostora jer stvaraju velike transparentne otvore kao cjeline koje dijele poslovne ili stambene prostorije.

ass70

Schüco ASS 70 podizno-klizni sistem je sistem izuzetnih zvučnih i termo izolacionih karakteristika, kao i protivprovalnih svojstava do WK2. Sistem je pogodan za velike i luksuzne objekte. Osnovna dubina otvora okvira iznosi 70 mm, dok je dubina vanjskog okvira 160 mm. Odlikuje se fleksibilnošću, prije svega zahvaljujući raznolikosti dizajna i boja. Debljina stakla može biti i do 52 mm. Ovaj sistem ispunjava čak i najstrožije zahtjeve za štednju energije. Klizni listovi pokrenuti su na jednom nivou, tako da se vrata ne otvaraju ka unutra i spolja, što omogućava bolju iskoršćenost prostora.

Schüco aluminijumski profili i fasadni sistemi, korišćeni su u izgradnji najvelelepnijih modernih arhitektonskih objekata širom svijeta (nebodera, objekata evropskih parlamenata, najsavremenijih sportskih zdanja, najzahtjevnijih arhitektonskih poduhvata…)

Kompanija “Fab Live” je u 2010. god. uspostavila saradnju sa ovim renomiranim svjetskim proizvođačem, čije je najreprezentativnije proizvode, u vidu fasadnih sistema, uz najsavremeniju tehničku opremljenost, počela proizvoditi u svojim proizvodnim pogonima i implementirati na svom najvećem investiconom poduhvatu u istoriji poslovanja – Apart Hotelu “Tre Canne” u Budvi.

schuco2 schuco3

Vlasnici stambenih jedinica i poslovnih prostora, kao i posjetioci i klijenti, imaće priliku da u Apart Hotelu “Tre Canne” dožive i osjete sve pogodnosti i ugođaje, koje Schüco kontinualna fasada i fasadni sistem FW50+ mogu da pruže jednom savremenom arhitektonskom zdanju.

© 2013 Fab Live | Developed by: Inovatic