+382 20 872 764 Mahala bb, 81304 Podgorica, MontenegroPreuzmite PDF katalog

Aluminijumske Grilje


grilje1 Aluminijumske žaluzine (grilje), iz proizvodnog asortimana kompanije “Fab Live”, svojim tradicionalnim dizajnom upotpunjuju cjelokupni izgled fasade. Odlikuju se visokim tehničkim performansama, postojanošću, stabilnošću, ali i ekonomičnošću u smislu održavanja. Izuzetno su praktične jer su funkcionalno nezavisne od prozora tj. predstavljaju potpuno zasebnu cjelinu.

Izrađuju se u različitim oblicima i bojama. Ugradnjom grilja sa pomičnim ili nepomičnim lamelama, obezbjeđuje se dodatna zaštita, ali one imaju i estetsku vrijednost jer dekorišu prozore i vrata. Pomične lamele se mogu okretati ručno u željeni položaj, tako da daju optimalnu zaštitu od sunca, uz dovoljno svjetlosti ili potpuno zamračenje prostorije, zavisno od potrebe.

grilje2 grilje3

Gdje god da se nalaze, privlače pažnju svojim tradicionalnim izgledom i elegancijom, a pri tom imaju značajnu zaštitnu funkciju.
“Fab Live” omogućava širok izbor aluminijumskih žaluzina po mjeri klijenta, koje su pun pogodak u estetskom, funkcionalnom i sigurnosnom smislu.

grilje4


 
© 2013 Fab Live | Developed by: Inovatic