+382 20 872 764 Mahala bb, 81304 Podgorica, MontenegroPreuzmite PDF katalog

Aluminijumske Roletne


 

roletne1

Alu roletne pružaju vrhunsku zaštitu od sunčeve svjetlosti. Omogućavaju kako zvučnu tako i toplotnu izolaciju, i na taj način doprinose energetskoj efikasnosti zgrade. Preporučuje se njihovo postavljanje prilikom same ugradnje prozora, mada se mogu i naknadno postaviti.

roletne2

Predstavljaju neodoljivi dio svakog stana, kuće ili poslovnog prostora u savremenom građevinarstvu. Ugrađuju se sa kutijom iznad ili sa spoljnje strane prozora. Nijesu podložne koroziji i promjeni boje tokom vremena.
Roletne su napravljene od nerđajućih obojenih aluminijumskih profila, dekorativnog izgleda i odličnih karakteristika, koji garantuju dug vijek trajanja.
Lamele roletni su aluminijumske, punjene poliuretanskom pjenom, široke palete boja, i osiguravaju maksimalnu toplotnu i zvučnu izolaciju, zaštitu prozora i postojanost boja. Obezbjeđuju visoku statičku izdržljivost i povećanu protivprovalnu zaštitu. Montaža ovih proizvoda je izuzetno jednostavna. Kao i većina proizvoda iz ponude “Fab Live”-a, aluminijumske roletne se izrađuju u dimenzijama, obliku i boji koju klijent odabere.
Mehanizam za otvaranje roletni može biti ručni – sa kanapom (gurtnom) ili automatski uz pomoć elektromotora. Sve roletne imaju vlastiti mehanizam za spuštanje i podizanje, koje je moguće izvesti preko prekidača na zidu ili daljinskim upravljanjem. Kod daljinskog upravljanja, moguće je upravljati sa više nezavisnih roletni uz pomoć jednog daljinskog upravljača.

roletne3

© 2013 Fab Live | Developed by: Inovatic