+382 20 872 764 Mahala bb, 81304 Podgorica, MontenegroPreuzmite PDF katalog

Aluminijumski Brisoleji


brisoleji1

Brisoleji predstavljaju aluminijske konstrukcije, koje se montiraju na spoljni dio fasade. Oni obezbjeđuju ujednačeno prostiranje  svjetlosti u prostorijama i onemogućavaju akumulaciju toplote.

brisoleji2 Aluminijumske lamele mogu biti različite širine,  mogu se postavljati u različitim razmacima vertikalno ili horizontalno, kao i pod raznim uglovima (standardno 25°, 30° i 45°). Nosači lamela takođe mogu biti postavljeni vertikalno ili horizontalno. Lamele se najčešće izrađuju kao fiksne, ali mogu biti i pokretne. Pokretne lamele su smještene u aluminijumskom okviru i moguće ih je okretati ručno-mehanički ili automatski, uz pomoć elektromotora. Brisoleji se uglavnom fiksiraju na fasadi. Stvaraju osjećaj prijatnosti unutar prostora, a spoljašnjosti zgrade daju arhitektonski značaj. Nastaju procesom ekstruzije, pri čemu se dobija aluminijumski lim debljine 1 mm, elipsoidnog poprečnog presjeka, sa širinama u osi od 150, 200, 300, 400 i 500 mm i najlonskim čepovima na krajevima lamela.
Najčešće se ugrađuju na industrijskim i poslovnim objektima, ali se  takođe  izvrsno uklapaju u stambene objekte moderne arhitekture.

“Fab Live” je jedina kompanija na crnogorskom tržištu koja se moze pohvaliti izvanrednim referencama vezanim za izradu i implementaciju.

brisoleji3 brisoleji4


 
© 2013 Fab Live | Developed by: Inovatic