+382 20 872 764 Mahala bb, 81304 Podgorica, MontenegroPreuzmite PDF katalog

Benzinska Stanica Fab Live


benzinska1 Na magistralnom putu Podgorica – Petrovac, nalazi se Benzinska pumpa koja posluje u sklopu matične firme, pod istim nazivom. Kompleks u svom sastavu sadrži:

Benzinsku pumpu uređenu po najvišim standardima, koja posjeduje:

  • Najsavremeniju punionicu plinskih boca, površine 42m²
  • Četiri aparata najnovije tehnologije za točenje goriva, proizvođača “Dresser Weyn”, od kojih su 2 aparata multiplex, 1 multiplex i 1 symplex
  • Multifunkcionalnu automatsku perionicu, sa sistemom za unutrašnje čišćenje automobila
  • Četiri podzemna rezervoara za gorivo, zapremine 50m³
  • Rezervoar za TNG, zapremine 60m³
  • Nadstrešnicu, površine 380 m²

benzinska4 benzinska5

Luksuzno opremljen caffe, gdje se u prijatnoj atmosferi možete odmoriti od puta i osvježiti velikim izborom alkoholnih i bezalkoholnih pića i toplih napitaka. Caffe takođe posjeduje i kuhinju, sa akcentom na nacionalne specijalitete.

Shop, koji posjetiocima nudi sve što je potrebno za bezbjedan i ugodan put: pažljivo odabran asortiman proizvoda široke namjene, kao i auto opremu i auto kozmetiku renomiranih proizvođača. Caffe bar i Shop se prostiru na površini od 228 m².

benzinska3 benzinska2

Poseban akcenat stavljamo na ljudske resurse. Kvalitetnom selekcijom oformili smo tim zaposlenih koje karakterišu ljubaznost, ogdovornost, stručnost i posvećenost radu. Trudimo se da kontinuiranim ulaganjem u edukaciju svih zaposlenih održimo kvalitet u skladu sa svjetskim standardima.

Sve ovo, uz pristupačne cijene i više nego prijatan ambijent, učiniće da Vaša posjeta, bilo kojom povodom, predstavlja obostrano zadovoljstvo!

© 2013 Fab Live | Developed by: Inovatic