+382 20 872 764 Mahala bb, 81304 Podgorica, MontenegroPreuzmite PDF katalog

Condo Hotel “Tre Canne”

dec
5
2013
Condo Hotel “Tre Canne”

Zadovoljstvo nam je da predstavimo poslednji, a ujedno i naveći investicioni projekat projekat kompanije Fab Live, Condo hotel “Tre Canne”.

Apart hotel “Tre Canne” smješten je na ekskluzivnoj lokaciji, na udaljenosti sto metara od mora, u crnogorskoj “metropoli turizma”. Idealan položaj hotela ogleda se upravo u njegovoj centralnoj poziciji; blizini Budvanskog Starog grada, gradske marine, šetališta duž obalnog pojasa, predivne plaže i Budvanskog sajma, tako da predstavlja najfrekventniji dio grada tokom cijele godine.

Hotel je izgrađen po najvišim svjetskim standardima i plijeni svojim izgledom, funkcionalnošću, opremljenošću i sadržajima. Apart hotel TRE CANNE je prevashodno apartmanski kompleks koga čini 275 luksuznih apartmanskih jedinica različitog tipa i površine, koji su podijeljeni u tri različite kule – lamele. Prilikom kreiranja enterijera ovih elitnih apartmana vodilo se računa o najsitnijim detaljima i maksimalnoj iskorišćenosti prostora. Pozicija objekta je takva da najveći broj apartmana ima prostrane terase sa kojih se pruža pogled na predivni Budvanski zaliv i modro plavo more, kao i Stari grad, dok samo mali broj apartmana ima pogled na noviji dio grada koji se prostire u pozadini.

Osim apartmanskog dijela, objekat sadrži i poslovne prostore u kojima će biti smješteni vrhunski restorani i kafe barovi, radnje renomiranih svjetskih brendova, wellness centar, igraonice i slični sadržaji koji će ispuniti očekivanja i najzahtjevnijih klijenata.

U sklopu Apart hotela TRE CANNE nalaze se dva nivoa podzemnih garaža, koje su od izuzetnog značaja, imajući u vidu prebukiranost parking prostora  u gradu.

Apart hotel TRE CANNE, zamišljen je kao jedan od najprestižnijih i najluksuznijih objekata ovog tipa na našim prostorima, pa su tako predviđene i dodatne usluge za vlasnike i korisnike apartmanskih i poslovnih jedinica, kao i za goste hotela.

© 2013 Fab Live | Developed by: Inovatic