+382 20 872 764 Mahala bb, 81304 Podgorica, MontenegroPreuzmite PDF katalog

Condo Hotel “Tre Canne”


trecanne1 Poslednjih godina, Crna Gora se ubraja među najpopularnije svjetske destinacija, prevashodno zbog njenih nenarušenih prirodnih ljepota, što je dokazano konstantnom posjećenošću tokom cijele godine. Budva, popularno nazvana “metropolom turizma”, predstavlja najposjećeniju destinaciju u Crnoj Gori i jednu od najposjećenijih destinacija na Jadranu. Karakterišu je prelijepe plaže, toplo more, ali i spoj stare i moderne arhitekture, sudar kultura, kao i brojne kulturno zabavne i tradicionalne manifestacije tokom cijele godine.

trecanne5 trecanne4

Menadžment kompanije “Fab Live”, uplovio je u jedan od najvećih projekata u istoriji svog investicionog poslovanja. U pitanju je projekat Condo hotel “Tre Canne”, koji predstavlja trenutno jednu od najvećih investicija na crnogorskom primorju, u sferi izgradnje hotelskih i poslovno-apartmanskih objekata.

trecanne3 trecanne2

Apart hotel “Tre Canne” nalazi se u najfrekventnijem dijelu grada, na ekskluzivnoj lokaciji, udaljen svega stotinak metara od mora, uz bulevar. Idealan položaj hotela ogleda se i u blizini budvanskog Starog grada, gradske marine, Budvanskog sajma, šetališta duž obalnog pojasa i prelijepe plaže.

Posjeduje moderne apartmane, različitih kvadratura, opremljene najsavremenijim enterijerom, a u sklopu hotela nalaze se i restorani, butici, shop-ovi, kongresne sale, agencije, garaže i benzinska pumpa.

Kompletan projekat bi trebao da bude završen do kraja 2013. godine.

Web site: www.trecanne.me

© 2013 Fab Live | Developed by: Inovatic