+382 20 872 764 Mahala bb, 81304 Podgorica, MontenegroPreuzmite PDF katalog

Inox


Inox ograde | Nadstrešnice | Inox jarboli | Tuš kabine | Water Jet

inox1 Nerđajući čelik – inox, predstavlja leguru čelika, hroma i grafita. U posljednjih 50 godina, njegova proizvodnja je u kontinuiranom porastu.

Zahvaljujući svojim karakteristikama, inox je našao primjenu u raznim sferama građevinarstva i arhitekture. Kompanija “Fab Live” je 1996. godine, prva na ovim prostorima, u svoj proizvodni program je uvrstila proizvode ovog tipa. Imajući u vidu dugogodišnje iskustvo u obradi ovog “materijala budućnosti”, možemo se pohvaliti proizvodima vrhunskog kvaliteta koji se savršeno uklapaju u zahtjeve savremene arhitekture. Duga tradicija opremanja stambenih, ugostiteljskih i industrijskih objekata, hotela, gradskih trgova, i drugih javnih površina, omogućila nam je širok dijapazon načina obrade i primjene inox-a.

Jedna od prednosti primjene inoxa je zagarantovana trajnost oblika i postojanost boje. Inox se obično može naći u srebrnoj boji, s tim što kod nas postoje dvije varijante prilikom izbora inoxa i to:

inox2

  • Mat inox
  • Inox visokog sjaja (efekat ogledala)

Iz naše bogate ponude, izdvajamo sljedeće inox proizvode:

  • Inox ograde (inox, inox-staklo, inox staklo-drvo, inox-sajle)
  • Inox nadstrešnice (inox-staklo)
  • Inox bravariju (prozori, vrata – senzorska, klasična)
  • Inox jarbole
  • Inox propratni material (držači, spajderi, šarke, rukohvati)

S obzirom da smo prvi na ovim prostorima na tržištu ponudili proizvode od inox-a, naše reference su zaista brojne.


inox3

Inox ograde

Kao imperativ našeg poslovanja nametnuli smo besprekornost u radu i dugotrajan kvalitet, čime se ponosimo. Jedna od oblasti po kojoj smo prepoznatljivi na tržištu Crne Gore, ali i šire, jeste  izrada kvalitetnih ograda, vrhunskog dizajna.

U našoj ponudi se nalazi  širok spektar inox ograda i rukohvata savremenog dizajna,  koji stepeništu daju sigurnost. Posebno ističemo ograde u kombinaciji staklo – inox, savršene za balkone i terase,  inox automobilske i pješačke kapije, kao i dvorišne ograde, koje pored atraktivnog izgleda imaju i protivprovalnu funkciju, čime dodatno obezjeđuju dvorišne površine. Pored navedenih proizvoda, nudimo i inox rukohvate za stepeništa, uz mogućnost kombinovanja sa drvetom, čime se stvara topliji izgled stambenog prostora.

inox4 inox5


Nadstrešnice

Inox nadstrešnice se njačešće koriste za ulaze i balkone. Ovaj inovativni proizvod, obezbjeđuje pouzdanu i postojanu zaštitu od atmosferskih padavina i predstavlja rješenje vrhunskog kvaliteta. Našom ponudom inox nadstrešnica u prilici smo da zadovoljimo zahtjeve i najprobirljivijih klijenata.

Među inox nadstrešnicama najpopularnije su nadstrešnice pokrivene staklenim, polikarbonatnim ili akrilnim (pleksiglas) pločama. Odlikuju se unikatnim dizajnom, visokom elegancijom, funkcionalnošću i postojanošću.

inox6 inox7

Osim otpornosti na atmosferske uticaje, obezbjeđuju 100% zaštitu od UV zraka, izuzetnu postojanost na temperaturama od -40°C do +120°C. Jedna od njihovih bitnih karakteristika jeste mala težina i velika rezistentnost na udarce, u slučaju vremenskih nepogoda, kao što je grad.

Kada je izrada nadstrešnica u pitanju, sve proizvode izrađujemo u saradnji sa klijentom, u skladu sa njegovim projektnim rješenjima. Takođe zahvaljujući vrhunskom timu iskusnih stručnjaka, za potrebe naših klijenata izrađujemo idejna rješenja i dajemo naše prijedloge. Reference iz oblasti izrade nadstrešnica u kombinaciji inox-staklo su brojne, pa ćemo navesti neke od njih:


Inox jarboli

Inox jarboli su proizvodi vrhunskog kvaliteta, izuzetno trajni i otporni na sve klimatske uticaje. Ono što ih posebno ističe jeste postojanost kvaliteta tokom vremena.  Inox jarboli posjeduju izuzetnu elastičnost, blago su savitljivi, zbog čega su vrlo otporni na udare vetra, kao i ostale atmosferske uticaje. Ne zahtjevaju farbanje, pa su samim tim praktično oslobođeni od bilo kakvog održavanja. Zahvaljujući rotacionoj kapi sa rotacionim mehanizmom i G-nosačem, omogućavaju da zastava bude zategnuta i stalno otvorena, kao i njeno konstanto kretanje u pravcu vjetra čime se postiže jasna vidljivost.

inox8 inox9


Tuš kabine

inox10

Savremene tuš kabine su postale jedna od veoma bitnih stavki prilikom projektovanja stambenog prostora. One predstavljaju jedinstveno mjesto u žitvotnom prostoru, namijenjeno za relaksaciju i njegu. Saglasno sa zahtjevima savremene arhitekture u našoj ponudi se mogu nači staklene tuš kabine modernog dizajna. Prednost kupovine staklenih tuš kabina je ta što se one izrađuju prema zahtjevima klijenta, te su s toga i unikatne. Staklene tuš kabine, kao i ostale vrste kupatilskih pregrada i improvizacija, izrađuju se u kombinaciji sa inox materijalima, posebnim vrstama držača, okova, i profila. Naše bogato iskustvo u proizvodnji tuš kabina u kombinaciji staklo-inox pruža nam mogućnost realizacije najspecifičnijih zahtjeva klijenata. Prilikom realizacije rješenja otvoreni smo za sve vrste prijedloga i ideja.


Water Jet

Kao savremena kompanija koja se razvija u skladu sa aktuelnim globalnim trendovima, “Fab Live” je u svoj proizvodni pogon uvrstio  “Water Jet” obradni centar, jedinstven u Crnoj Gori. Ova mašina specifična je po svojim vrhunskim mogućnostima i kapacitetima obrade (bušenja i rezanja), širokog spektra pločastih materijala. Omogućava rezanje Inox ploča i limova različitih debljina, u različitim oblicima, kao i kamena, mermera, čelika, bakra, aluminijuma, stakla, polivinilske mase, drveta, stiropora, višeslojnih materijala različite tvrdoće slojeva. Water Jet je takođe idealna za izradu najzahtjevnijih fontova slova, od različitih vrsta materijala, pogodnih za sve vrste reklama.

inox12 inox13

© 2013 Fab Live | Developed by: Inovatic