+382 20 872 764 Mahala bb, 81304 Podgorica, MontenegroPreuzmite PDF katalog

Karijera – Zaposlenje


karijeraKompanija “Fab Live” d.o.o. posebnu pažnju posvećuje edukaciji i unaprijeđenju znanja svojih zaposlenih. Uspijeh poslovanja zavisi ne samo od sposobnosti dobre organizacije, već prije svega, od pravih ljudi. Naša kompanija je, zbog prirode djelatnosti, na crnogorskom tržištu prepoznata kao firma koja u svojim kadrovskim redovima zapošljava različiti spektar kadrova.

Svaki pojedinac posjeduje jedinstvene vještine, različita iskustva, ideje i mišljenja. Mi upravo ovu različitost vidimo kao osnovu za podsticaj inovativnosti i jednu od ključnih komponenti uspjeha.

Ukoliko želite da postanete dio našeg tima, odgovorni ste, volite izazove i rad u dinamičnom okruženju, bilo da ste dipl.inženjer, arhitekta, ekonomista, pravnik, nkv radnik ili monter, napravite svoj prvi korak ka uspjehu i kontaktirajte našu službu za kadrove.

Pošaljite nam svoj CV, uz propratno pismo i preporuke (ukoliko ih posjedujete) putem e-mail adrese: career@fablive.me, a mi ćemo se potruditi da Vam odgovorimo u najkraćem roku.

© 2013 Fab Live | Developed by: Inovatic