+382 20 872 764 Mahala bb, 81304 Podgorica, MontenegroPreuzmite PDF katalog

Klizni sistemi


klizni01

Schüco klizni sistemi pružaju visok nivo komfora. Održavajući konstantnu, prijatnu klimu u prostoru, istovremeno štede energiju i smanjuju visoke troškove. Tokom ljetnjih vrućina, sva toplota ostaje napolju, te se i troškovi klimatizacije takođe značajno smanjuju. Svi Schüco sistemi kompatibilni su jedni sa drugim, što rezultira harmoničnom cjelokupnom izgledu prozora, vrata i kliznih sistema.

Klizni sistemi moraju ispuniti visoke zahtjeve u pogledu toplotne izolacije, naročito u slučaju velikih konstrukcija.

Klizna vrata od PVC-a imaju maksimalnu izolaciju putem toplotnog prekida PVC profila. Schüco klizni mehanizmi dostupni su kao podizno-klizni mehanizmi. U zavisnosti od strukturnih uslova, možete izabrati pravi sistem za Vaš dom, uz mogućnost odabira brojnih varijanti dizajna.

Podizno-klizni mehanizmi

klizni02

Podizno-klizna vrata su veoma pogodna u slučaju pomjeranja velikih staklenih površina. Krila miruju na odvojenim šinama, a prilikom otvaranja se lagano podigne krilo i pomjeri u stranu. Naročito su pogodna za terase i balkone, kao i ljetnje bašte. Njihova praktičnost i energetski štedljiva svojstva čine ih vrhunskim proizvodom na tržištu. S obzirom na to da njihov dizajn omogućava komfortnije korišćenje prostora, ovi klizni sistemi mogu značajno uticati na poboljšanje Vašeg životnog standarda.

Tehničke prednosti:

  • stabilni višekomorni profil vrhunskog kvaliteta
  • dugogodišnja postojanost i otpornost na razne vremenske uticaje
  • velika debljina spoljašnjeg zida profila i mnogobrojne lamele spriječavaju krivljenje štoka
  • velike dimenzije čeličnog ojačanja garantuju optimalne statičke vrijednosti
  • ravna površina, higijenski veoma laka za održavanje
© 2013 Fab Live | Developed by: Inovatic