+382 20 872 764 Mahala bb, 81304 Podgorica, MontenegroPreuzmite PDF katalog

O Nama


onama1 FAB LIVE d.o.o. kao jedna od najvećih kompanija na crnogorskom tržištu, osnovana je 07. januara 1996. godine. Nalazi se na magistralnom putu Podgorica – Petrovac, neposredno poslije skretanja za podgorički aerodrom.

Osnovnu djelatnost firme predstavlja proizvodnja aluminijumske bravarije, međutim, kao rezultat uspješnog rada u proteklom periodu, pored osnovne djelatnosti preduzeća, iskristalisalo se i niz drugih. Danas “Fab Live” u svom sastavu posjeduje širok spektar najsavremenijih pogona, među kojima su:

fablogo

  1. Pogon za proizvodnju i obradu aluminijumske bravarije i staklenih fasada
  2. Pogon za obradu nerđajućeg čelika – inoksa
  3. Pogon za elektrostatsko bojenje aluminijuma – plastifikacija
  4. Pogon za obradu stakla na najsavremenijim mašinama
  5. Pogon za obradu kompozitnih panela

“Fab Live” u svom asortimanu posjeduje i najsavremenije kalionično postrojenje (Kalionicu), koje ima mogućnost izrade sigurnosnog (kaljenog) stakla, kao i zakrivljenog stakla. Mašina je jedina te vrste u ovom dijelu Evrope.

onama2 onama3

Uspjeh našeg poslovanja je rezultat aktivnog praćenja savremenih svjetskih trendova, tehnoloških rješenja i inovacija iz navedenih oblasti. Konstantno prisustvo na tržištu, učešće na sajmovima i simpozijumima, kao i saradnja sa najeminentnijim svjetskim kompanijama, učinili su da kompanija “Fab Live” u svojoj branši postane lider u proizvodnji i prodaji, ali praktično i inovator ponude na crnogorskom tržistu i u okruženju.

Pored vrhunskog kvaliteta prozvodnog programa i usluga, naš glavni adut predstavljaju zaposleni u kompaniji. Uvjereni smo da adekvatnom selekcijom i kontanstantnim ulaganjima u edukaciju i usavršavanje, gradimo uigran tim profesionalnih, odgovornih i posvjećenih ljudi, koji su prvenstveno usmjereni na ispunjenje kompanijskog cilja – da obezbjedimo usluge i proizvode vrhunskog kvaliteta na zadovoljstvo svih naših klijenata.

onama4 onama5

Visokostručni kadar broji preko 70 zaposlenih lica u našoj kompaniji, raznih profila zanimanja, kvalifikacija i referenci, među kojima su inženjeri mašinstva, građevinarstva, tehnologije, metalurgije, ekonomisti, pravnici, menadžeri, arhitekte, koji su ujedno garancija ljubaznosti i profesionalnosti u kontaktu sa svakim klijentima.

Svim našim potencijalnim kupcima, pravnim ili fizičkim licima, preporučujemo da pojete našu kompaniju, kako bi se i sami uvjerili u kvalitet ponude, opermljenost kompanije, ljubaznost i profesionalizam u pružanju usluga.

Jednostavan slogan menadžmenta naše kompanije je nešto što Vam pruža garanciju da ne možete biti uskraćeni za ono čemu teži svaki kupac – vrhunsko zadovoljstvo kupljenim proizvodom ili izvršenom uslugom: ZNANJE, ISKUSTVO, KVALITET, TEHNOLOGIJA.

POLITIKA KVALITETA I ŽIVOTNE SREDINE

© 2013 Fab Live | Developed by: Inovatic