+382 20 872 764 Mahala bb, 81304 Podgorica, MontenegroPreuzmite PDF katalog

Proizvodnja i Logistika


Proizvodno – tehnološka opremljenost | Poslovna saradnja

logistika1Proizvodno – tehnološka opremljenost

Najbolji pokazatelj besprekornog kvaliteta gotovog proizvoda, kao i bezuslovnog zadovoljstva naših potrošača, jeste proizvodno-tehnička logistika kompanije.

logistika2 logistika3

Opremljenost naših proizvodnih pogona i sredstva za rad, predmeti rada, kao i uslovi u kojima  zaposleni u proizvodnji realizuju ukupan proizvodni asortiman preduzeća, predstavljaju jedinstven slučaj na crnogorskom tržištu i tržištu okruženja u ovoj branši. Najsavremenijim proizvodnim postrojenjima u svakom od pogona zasebno, prateći najmodernije svjetske proizvodne trendove, postignuta je usklađenost manufakturne i automatizovane proizvodnje. U svim proizvodnim linijama u kojima to izvodljivo, učešće ljudskog faktora svedeno je gotovo na minimum. Na najvećem broju mašina i proizvodnih postrojenja, proizvodnja se vrši kompjuterski, po principu softverskog unošenja podataka, pri čemu su greške u proizvodnom procesu svedene gotovo na minimum, a optimizacija samog materijala na maksimum.

logistika4 logistika5

Proizvodni program fabrike je nestandaran i obuhvata:

  • izradu i ugradnju prozora svih oblika i dimenzija, sa ili bez termo – prekida
  • ulaznih i balkonskih vrata
  • kliznih vrata i prozora
  • prozorskih i balkonskih žaluzina
  • pregradnih zidova sa ispunom od stakla, panela ili u kombinaciji sa drugim materijalima
  • aluminijumskih polustrukturalnih i strukturalnih fasada, kao i ostale konstrukcije standardnog i vanstandardnog oblika.

logistika6 logistika7

Zahvaljujući kontinuiranom ulaganju u razvoj, kompanija “Fab Live” je proširila svoj proizvodni program, pa sada posjeduje sljedeće pogone:

  • pogon za elektrostatsko bojenje aluminijumskih profila
  • pogon za izradu tipskih panela za ulazna vrata
  • pogon za obradu stakla, sa linijom za izradu termopan stakla i modernom višefunkcionalnom CNC mašinom za obradu stakla (graviranje, brušenje, fazetiranje, pisanje, bušenje i sječenje)

Neke od mašina kojima naša kompanija raspolaže su jedinstvene tog tipa na ovim prostorima, što implicira da se proizvodi dobijeni njihovom eksploatacijom, u Crnoj Gori mogu naći jedino u ponudi kompanije “Fab Live”.


Poslovna saradnja

Saradnja sa najeminentnijim svjetskim korporacijama iz ove oblasti predstavlja jedan od najreprezentativnijih pokazatelja kvaliteta i uspješnosti poslovanja, kao i dominacije u pogledu održavanja liderske pozicije u poslovanju tokom dugog niza godina na domaćem tržištu. Najvećim dijelom radi se o dobavljačima materijala i opreme, koje naša kompanija koristi za izradu gotovih proizvoda. Predstavljamo Vam neke od njih…

© 2013 Fab Live | Developed by: Inovatic