+382 20 872 764 Mahala bb, 81304 Podgorica, MontenegroPreuzmite PDF katalog

Prozori


vrataiprozori8 Prozori predstavljaju ukras Vaše kuće ili stana, bilo da se radi o novoj građevini ili rekonstrukciji već postojeće. Kompanija “Fab Live” Vam nudi širok asortiman prozora različitih funkcija i namjena, krojenih prema Vašim potrebama, a po najvišim svjetskim standardima.

vrataiprozori9

Prozori sa termo prekidom – sastoje se iz spoljašnje i unutrašnje komore, između kojih se nalazi poliamidna traka debljine 16-24 mm, koja pravi termo prekid. Ovim se se obezbeđuje trajna toplotna izolacija, jer dolazi do sprečavanja sudaranja vazduha iz spoljašnje okoline sa vazduhom iz prostorije, čime je izbegnuto stvaranje kondenzacije (efekta “znojenja”) na unutrašnjim površinama pri velikim razlikama u toploti spoljašnjeg i unutrašnjeg vazduha.

Prozori bez termo prekida – sastoje se iz jedne komore i omogućavaju prenošenje toplote ili hladnoće spoljašnjeg vazduha u unutrašnji i obratno preko profila, zbog čega su našli svoju široku primenu u prostorima koji imaju ujednačenu temperaturu sa obe strane, kao što su izlozi u tržnim centrima, pregradni zidovi u prostorijama i sl.

Klizni sistemi – šiber prozori – imaju višestruku primjenu u stambenim i poslovnim prostorima, a najčešće se koriste za zastakljivanje terasa ugostiteljskih, ali i stambenih objekata, unutrašnje pregradne zidove i veoma su pogodni za uštedu prostora. Ovi profili mogu biti sa ili bez termo prekida, zavisno od zvučne i termičke izolacije koju želite postići.

vrataiprozori10

Aluminijum-drvo prozori – u pitanju je visoko-kvalitetni profil, u kombinaciji modernih materijala – sa unutrašnje strane drvo, koje svakom prostoru daje toplinu, osećaj luksuznog komfora i harizme, a sa spoljašnje strane je sačinjen od moćnog aluminijumskog profila, koji je otporan na sve vremenske prilike, daje sigurnost i čvrstinu i vrlo jednostavan i praktičan za održavanje – dovoljno ga je prebrisati samo vlažnom krpom. Koristi se za sve vrste stambenih i poslovnih objekata, jer pruža najbolje karakteristike oba materijala. Ovaj program može se naći u svim bojama drveta, a aluminijum se boji u nijansama iz RAL-ove palete boja.

Prozori sa širokim izborom vrsta stakala – prozori se izrađuju prema željenim dimenzijama i dizajnu, postoji mogućnost izbora vrste stakla iz našeg širokog asortimana, pri čemu Vam nudimo asistenciju u odabiru idealnog rješenja za Vaš stambeni ili poslovni prostor.

Prozori sa i bez roletni, grilja , alu-brisoleji – Roletne, grilje i alu brisoleji pokazali su se kao veoma efikasan sistem za zaštitu od sunca, jer omogućuju regulisanje prolaska svetlosti u prostor i štite Vaše prostorije od pogleda spolja. Na Vama je da izrazite svoje želje, a naš tim stručnjaka će se potruditi da pomogne oko izbora profila koji će u potpunosti odgovarati Vašim potrebama.

vrataiprozori11 vrataiprozori12

© 2013 Fab Live | Developed by: Inovatic