+382 20 872 764 Mahala bb, 81304 Podgorica, MontenegroPreuzmite PDF katalog

Fab Live Ltd – Quality Crown Award, London 2011


International-Quality-Crown-Award Kompanija “Fab Live” d.o.o. na Konvenciji Međunarodne krune kvaliteta, održanoj u Londonu, 27. novembra, bila je jedan od dobitnika Međunarodne krune za kvalitet, u kategoriji zlata, kao priznanje za posvećenost  kvalitetu, liderstvu, tehnologijama i inovacijama.
Konvencija Međunarodne Krune kvaliteta se poslednjih 23 godine održava svake godine, u realizaciji B.I.D. organizacije, koju čini veliki broj međunarodnih eksperata iz raznih oblasti. Organizacija prati dešavanja na svjetskom tržištu i istražuje javne i privatne resurse, izdvajajući najbolje kompanije iz svijeta, prema kriterijumima koji se odnose na: zadovoljstvo kupaca, poštovanje okruženja, praćenje svjetskih inovacija i tehnologija, načine rada, organizaciju, liderstvo, biznis rezultate i usaglašenost sa standardom ISO9000. Takođe, predstavnici menadžmenta kompanije “Fab Live”, koji su bili prisutni na ovoj ceremoniji, su u nekoliko navrata prisutnima i javnosti putem direktnih prenosa, prezentovali svoje djelatnosti, sadašnje aktivnosti, kao i buduće planove kompanije.
Ove godine, među svjetskim kompanijama, dobitnik Zlatne krune kvaliteta, je i kompanija “Fab Live”, što predstavlja ogroman uspjeh i dobro predstavljanje Crne Gore u poslovnom svijetu.

Događaj je vodio Jose E. Prieto, predsjednik i izvršni direktor, sa izuzetnim ličnostima iz poslovnog svijeta i diplomatskog kora. Nagrađene kompanije, njih 46 iz čitavog svijeta, predstavljaju simbol posvećenosti liderstvu, tehnologijama i inovacijama, što ih čini  uzornim modelima za druge firme u svojim sektorima. Kompanije iz Evrope, Amerike, Afrike, Azije i Bliskog istoka su dobile B.I.D. Međunarodnu nagradu za kvalitet, kao priznanje za njihova dostignuća u širenju kulture kvaliteta. Svrha nagrade za Međunarodnu Krunu kvaliteta 2011. je prepoznavanje posvećenosti kvalitetu, među oblastima najboljeg poslovanja, industrijske proizvodnje i usluga.

iqca2 iqca1

Faktor koji je najviše doprinio ovakvom priznanju kod eminentne svjetske organizacije kao što je B.I.D, jeste širok korpus djelatnosti kompanije “Fab Live”, posebno posjedovanje najsavremenijih pogona za obradu stakla i aluminijuma, kao i trenutno najveća građevinska investicija u Crnoj Gori, ekskluzivni Condo Hotel “Tre Canne”, u Budvi .

© 2013 Fab Live | Developed by: Inovatic