+382 20 872 764 Mahala bb, 81304 Podgorica, MontenegroPreuzmite PDF katalog

Quality Crown Award

dec
2
2013
Quality Crown Award

Dugogodišnja orijentisanost ka kvalitetu i inovacijama, kao i društveno odgovorno poslovanje, svrstali su Fab Live u red najistaknutijih kompanija ne samo u regionu, već i šire. Naša kompanija je prepoznata kao lider od strane B.I.D. organizacije, koja nam je na Konvenciji međunarodne krune kvaliteta održanoj u Londonu 2011. godine, dodijelila priznanje za posvećenost liderstvu, tehnologijama i inovacijama.

Konvencija Međunarodne Krune kvaliteta se poslednjih 23 godine održava svake godine. Međunarodni tim eksperata prati dešavanja na svjetskom tržištu i istražuje javne i privatne resurse, izdvajajući najbolje kompanije iz svijeta, prema kriterijumima koji se odnose na: zadovoljstvo kupaca, poštovanje okruženja, praćenje svjetskih inovacija i tehnologija, načine rada, organizaciju, liderstvo, biznis rezultate i usaglašenost sa standardom ISO9000.

Na pomenutoj konvenciji Fab Live je bio jedan od dobitnika Međunarodne krune kvaliteta, u kategoriji zlata, što predstavlja ogroman uspjeh, ne samo za kompaniju, već i za prezentovanje  Crne Gore u poslovnom svijetu. Menadžment kompanije je ovom prilikom predstavio prisutnima svoje poslovne rezultate i širok korpus djelatnosti, kao i buduće poslovne planove.

Izuzetno nam je zadovoljstvo što je naš dosadašnji rad i trud nagrađen ovako značajnim priznanjem, koje ujedno podstrek da u budućnosti budemo još bolji.

© 2013 Fab Live | Developed by: Inovatic