+382 20 872 764 Mahala bb, 81304 Podgorica, MontenegroPreuzmite PDF katalog

“Titan” Cement


O Kompaniji | Proizvodnja | Distribucija | Kontakt

titan-logo Preduzeće “Fab Live” d.o.o. se u nizu svojih djelatnosti, bavi između ostalog i uvozom cementa za potrebe tržišta u Crnoj Gori.
“Fab Live” d.o.o. vrši uvoz cementa poznatog grčkog proizvođača “Titan” (www.titan-cement.com ), koji ima značajan udio u ponudi ove vrste proizvoda na svjetskom tržištu.


O Kompaniji:

titan1

“Titan Group” je kompanija sa tradicijom dugom više od jednog vijeka i nezavisni je multi-regionalni proizvođač cementa i drugih srodnih građevinskih materijala, sa sjedištem  u predgrađu Ano Patissia u Atini. Uspješno poslovanje ove kompanije, bazira se na primjeni odgovarajućih najnovijih tehnologija, procedura i metoda istraživanja proizvodnje i distribucije proizvoda, kao i adekvatnom marketingu. Sistematsko istraživanje upotpunjeno je kvalitetom ljudskih resursa, a takođe su obezbijeđeni i pojačan sistem korporativnog upravljanja, kao i efikasna i fleksibilna organizaciona struktura za upravljanje i implementaciju najsavremenijih metoda obrazovanja i obuke zaposlenih, na svim nivoima. Posvećenost društveno odgovornom poslovanju i razvoju, kompanija “Titan” sprovodi svojim inicijativama i aktivnostima, ali i kroz aktivno učešće u međunarodnim organizacijama.

O kvalitetu poslovanja “Titan Group” svjedoče i mnoge nagrade i priznanja u oblastima ljudskih resursa, liderstva, odnosa sa investitorima, društvene odgovornosti, očuvanja životne sredine, kao i zdravlja i sigurnosti na radnom mjestu.


Priozvodnja:

Cement se proizvodi mljevenjem klinkera, gipsa i/ili drugih cementnih materijala. Mješavina dobijenog finog praha sa mineralima naziva se “neaktivna” (kao što su pijesak i šljunak) i pomješana sa vodom deluje kao vezivo za formiranje betona.

titan3 titan2

“Titan Group” proizvodi: Portland cement, “Masonry” cement i druge materijale, kao što su leteći pepeo i razne vrste kompozitnih cemenata za specijalne namjene.


Distribucija:

titan-distribucija Uvoz se vrši pomorskim transportom, brodom kompanije “Fab Live” do “Luke Bar”, gdje se vrši iskrcaj i dalja distribucija cementa na teritoriji Crne Gore.


Kontakt:

Kontakt osoba:
Boško Jovanović
Tel.: +382 69 023 070
Fax: +382 20 872 201

© 2013 Fab Live | Developed by: Inovatic