+382 20 872 764 Mahala bb, 81304 Podgorica, MontenegroPreuzmite PDF katalog

Ulazna Vrata


vrataiprozori4

vrataiprozori6

Ulazna vrata, kao važan element fasade kuće, daju poseban pečat svakom stambenom objektu. Prednost ugradnje aluminijumskih vrata ogleda se u većoj sigurnosti Vašeg doma. Aluminijumska vrata iz ponude “Fab Live”-a karakteriše  izuzetna otpornost na sve vremenske uslove, kao i stabilnost. U našem asortimanu se nalaze jednokrilna i višekrilna ALU vrata. Vrata se sastoje iz fiksnog dijela i dijelova koji se otvaraju prema unutra ili spolja. Vrata mogu sadržati i dekorativni panel, čiji dezen može biti kreacija klijenta ili neko od rješenja našeg stručnog tima. Širok dijapazon boja aluminijumskih vrata koja mogu biti i u kombinaciji sa staklom, daće Vašem domu jedinstven izgled koji predstavlja spoj funkcionalnosti, bezbjednosti i estetike.

vrataiprozori5

Jedan od razloga porasta tražnje za ovakvim ulaznim vratima, jeste taj što ALU vrata ne iziskuju održavanje. Što se tiče sistema zaključavanja, i tu se možemo pohvaliti najsavremenijim rješenjima. Ugrađujemo razne sisteme zaključavanja, uređaje za samozatvaranje kao i inox rukohvate i mnoge druge sisteme.

Zahvaljujući najsavremenijoj tehničkoj opremi i vrhunskim znanjima stručnog tima “Fab Live”-a, u prilici smo da izađemo u susret najkomplikovanijim klijentskim zahtjevima. Sva naša rješenja produkt su uspješne saradnje sa brojnim zadovoljnim klijentima.

Ukoliko klijent ipak nema precizno definisan zahtjev, inženjerski tim naše kompanije u svakom trenutku može ponuditi najoptimalnije rješenje, vodeći pri tom računa o usklađenosti sugestija klijenta i aktuelnih tržišnih trendova.

vrataiprozori7


 
© 2013 Fab Live | Developed by: Inovatic